Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Печинська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04391813) був реорганізований і увійшов до складу Тростянецької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

2018

 

«НОВОРІЧНІ БАЖАННЯ ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ»

          31 грудня 2017 року о 18-00 годині традиційно розпочалося новорічне свято у місцевому будинку культури.

          З привітальним словом до односельців звернулась сільський голова Печинської сільської ради Любов Зоріна, яка побажала  усім здоров’я, наснаги, любові і миру у наступному 2018 році.

          Вечір розпочався театралізованим дійством «Новорічні бажання здійснюються». Кікімора, Собака, Баба Яга, Попелюшка, Принц, Розбійниця, новорічна Фея і, безумовно, Дід Мороз, Снігуронька подарували хвилини незабутньої новорічної казки. З гумором, з піснями в новорічних костюмах пройшло новорічне свято. Ролі виконували учасники художньої самодіяльності сільського будинку культури: Любов Зоріна, Інна Ковальова,  Ліза Сторожева, Ірина Бліннікова, Марина Авєзова, Роман Пасікун, Тетяна Басова, Віталій Есауленко, Анна Мірошніченко. Номер на біс виконали учасниці драматичного колективу Печинського будинку культури Любов Давидов та Наталія Євсюкова. У залі було чимало глядачів, які охоче приймали участь у різноманітних конкурсах, а саме в танцювальних, в конкурсах на швидкість, ерудицію та на розповідь найсмішнішого анекдоту. Майже пів зали глядачів прийняли участь у танцювальному флешмобі.   Переможці конкурсів отримували солодкі призи. Вечір пройшов у теплій святковій атмосфері, у гарному гуморі та піднесеному настрої, а закінчилось свято розіграшем лотерейних квитків. Лотерея проводилась безпрограшна, призи для неї підбирались різноманітні: до святкового новорічного столу напої, солодощі, товари повсякденного попиту, тощо.

        Родзинкою свята стала запрошена виконавиця власних пісень, фіналістка шоу «Україна має талант – діти 2016», наша землячка Альона Габриліян, яка весь вечір дарувала глядачам свої чудові пісні.

 

 

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

Vlada.online - розробка офіційних сайтів органів державної влади і органів місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *